FORANDRINGER

OKTOBER GOODIEBOX

Hvor har jeg glædet mig til at skrive om denne boks, for den er simpelthen fantastisk. I har sikkert set den flere steder nu, da alle viser den frem og der er flere konkurrencer med den. Jeg vil fortælle jer om mine meninger og holdninger om indholdet.

Magasin Eye Gel: Jeg synes den er dejlig omkring øjnene. Den frisker godt op og har en mild god duft. Jeg havde dog håbet på den duftede lidt mere af agurk, da der står ‘agurkeekstrakt’ udenpå.

L’occitane Shower Gel: Det første jeg tænkte, da jeg duftede til den, var gode sæber på luksushoteller. Det er jo ikke så dårligt at blive mindet om når man står i sit normale brusebad.

Balance Me Face Creme: God ansigtcreme, som tørre hurtigt ind. Jeg ved ikke helt, hvor vild jeg er med duften, men selve cremen er helt fin.

Real Techniques Face Brush: Jeg er i forvejen stor fan af Real Techniques børster og jeg havde heldigvis ikke denne i forvejen. Den har en fin størrelse til blush og bronzer. Jeg synes den er for lille til pudder, men det er jo hvad man er til.

The Body Shop Facial Oil: Jeg synes den lille olie er så fin og den måde dråberne kommer ud på. Jeg er virkelig ikke vild med duften, men den trænger hurtigt ind i huden, så det gør ikke så meget. Jeg påfører den inden creme og kan derefter sagtens ligge en fuld make-up. Fantastisk.

Karmameju Konjac Sponge: Jeg er kæmpe fan! Jeg havde set dem flere steder, men havde ikke fået dem prøvet selv, da jeg har så mange andre ting i forvejen. Den er så blød og lækker, og jeg føler virkelig er min hud bliver blødere. Jeg fik heldigvis den til sart hud og det er den hudtype jeg har, så der var jeg lige heldig. Den kan klart anbefales.

Magasin Cleansing Wipes: Jeg har aldrig brugt wipes særlig meget, da jeg fortrækker make-up fjerner, toner og rensning hver for sig. Jeg har dog disse i forvejen og jeg synes de er fine, hvis jeg er ude.

DSC_4385

DSC_4396

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORANDRINGER