TURTLENECK

MARTS GOODIEBOX

Endnu engang sender Goodiebox en fantastisk boks ud. Jeg har abonneret i over et år, og jeg glæder mig hver måned til at modtage min boks. Hvis I elsker beauty ting, skal I helt klart abonnere på det. Man får nemlig prøvet en masse forskellige ting, både make-up og hudpleje. Stor anbefaling herfra. I får lige min mening om produkterne.

I kan bestille og læse om Goodiebox her

JorgObé White Tea Balancing Cream: Den er super lækker og giver mig en masse fugt. Det jeg også specielt godt kan lide ved denne creme, er at den tilpasser sig ens hudtype. Det synes jeg er helt vildt smart, så den er et stort hit hos mig!

Karmameju Star Micellar Water 02: Så lækkert at få et produkt der passer til den hudtype jeg har! Den både fjerner make-up, toner og fugter huden. Og så er det et af mine favorit mærker. 

The Body Shop Honey Bronze Tinted Leg Mist: Lækkert med et produkt der kan give lidt farve, når man om ikke så længe skal begynde at vise mere hud frem, som ellers har været gemt langt væk under tykke trøjer hele vinteren. Den giver en fin naturlig glød, dog er jeg ikke så vild med lugten.

Ecooking Multibalm: Et super lækkert produkt, som man altid kan have med rundt. Det ligner en læbepomade, men kan bruges til mange andre ting. Den kan hjælpe på tørre områder, stik, brandsår, eksem osv. Den er derfor oplagt at have med sig på ferie, hvis man pludselig skulle komme ud for ovenstående ting.

Maria Nila Luminous Colour Masque: Jeg har så længe ville have en hårkur, har bare ikke fået den købt. Det hjalp Goodiebox mig så heldigvis med. Der er ikke så meget at sige, end at man kan bruge den 3-5 minutter, men for en mere intens pleje i op til 10 minutter. Den dufter lidt for sødt, men jeg kan ikke lugte det når jeg har skyllet den ud. Den efterlader håret lækkert og blødt.

Gosh Copenhagen Defining brow Gel: Jeg bruger altid Brow Gel, dog den transparente fra Nilens Jord. Det har jeg været rigtig glad for, så jeg glæder mig til at prøve denne, som også har farve i. Så behøver man sikkert ikke at tegne sine øjenbryn lige så meget op, win win!

 

DSC_4573

DSC_4578

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TURTLENECK