TIVOLI

10 MÆRKELIGE OG PERSONLIGE TING I NOK IKKE VIDSTE

1. Jeg ville have malet sorte vægge som lille, i stedet fik jeg hvide og lyserøde vægge med sommerfugle. Jeg var ikke tilfreds.

2. Jeg kan virkelig ikke lide at have uglet hår, det er det værste, da det føles så sjusket. Har næsten altid en børste med mig.

3. Jeg kan ikke lide at stå i elevator med folk jeg ikke kender, da jeg synes det kan virke utrolig akavet og det kan føles som 100 år, inden man er ude igen.

4. Jeg har ADD. Det fik jeg konstateret for en del år siden. Det gør at jeg har svært ved aftaler, forandringer og generelt svært ved at koncentrere mig.

6. Jeg HADER at sige farvel. Især når det er folk der forlader mig og ikke mig der forlader dem. Jeg græder næsten altid, da jeg virkelig hader det. Det er en af mine meget følsomme sider.

7. Jeg hader hvis man ikke overholder aftaler eller laver om/aflyser i sidste øjeblik, det er også grundet mit ADD.

8. Jeg bliver rigtig trist hvis jeg tænker tilbage på rigtig gode minder som jeg aldrig får tilbage, som f.eks. et specielt venskab, eller en bestemt periode i mit liv.

9. Jeg udtrykker mig meget med ansigtet, og det fortalte rigtig mange mig, da jeg var i Australien, da det åbenbart ikke er normalt. Det er ellers helt normalt for mig.

10. Jeg har rigtig svært ved at sove alene. Og det er ret irriterende, nu hvor jeg bor alene. Kan generelt ikke lide at lægge mig til at sove, så skal jeg altid have min mobil, som jeg kan ligge med lige indtil jeg er lige ved at falde i søvn og så skynder jeg mig at lægge den væk og så sove. Hvis jeg sover med veninder eller med Casper, er det intet problem at falde i søvn.

11992580_10207602068706691_1567044578_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIVOLI